Rasveta Beograd

Rasveta Beograd
Ne volite tamne i neadekvatno osvetljene prostorije?
Tragate za idealnom rasvetom za Vaš stambeni prostor?
Uvalite se u svoju fotelju i nadjite na našem sajtu rasvetu u Beogradu po svojim merama i željama!
Beograd poseduje mnoštvo salona i prodavnica rasvete i raznog osvetljena za Vaš dom.
Svi znamo da je nemoguće obići ceo Beograd u potrazi za adekvatnom rasvetom, zato smo mi tu da Vam pomognemo i pokažemo šta sve možete naći u Beogradu.
Uživajte u svom savršeno osvetljenom domu...
mak-trade-group-rasveta

Mak Trade Group

Beograd, Resnik, Podavalska 2b +381 11 3531700
MAK TRADE GROUP.
U svojoj ponudi rasvete Mak Trade Group u Beogradu ima: VITO PROGRAM, FLUO SVETILJKE IP65, FLUO SVETILJKE, PHILIPS, FLUO SVETILJKE DEKORATIVNE, PLAFONSKE I ZIDNE LAMPE I SVETILJKE, DEKORATIVNE UGRADNE I NADGRADNE SVETILJKE, REFLEKTORI (MTH, HALOGENI, VISEĆI), ULIČNE SVETILJKE, SIJALICE INKADESCENTNE, SIJALICE HALOGENE, SIJALICE MTH, ŽIVINE, NATRIJUM, SIJALICE LED I LED TRAKE, SIJALICE ŠTEDNE, FLUO CEVI, SIJALICE OSTALE, SIJALIČNA GRLA I GRLA FLUO CEVI, PRIGUŠNICE I TRAFOI, RASVETA - OSTALO, OKTAY RASVETA. Baštenska rasveta, kao specifična vrsta osvetljavanja eksterijera, može znatno ulepšati izgled Vašeg dvorišta.
Zbog same važnosti, koliko je kvalitetna rasveta bitna za sveukupni izgled bašte, staze ili terase, u ponudu smo uvrstili program baštenskih fenjera MADRID.
Kombinacijom baštenskih lampi, noćno osvetljenje će Vašem domu dati željeni izgled.
Cenovnik
olimpic-rasveta

Olimpic Vranje

Beograd, +381 17 412352
RASVETA BEOGRAD OLIMPIC Preduzeće “OLIMPIC” DOO.
Vranje je porodično preduzeće koje je osnovano oktobra 1992.godine i bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom okova za nameštaj i repromaterijal za tapetariju i tapetare.
U svom asortimanu ima širok spektar okova za nameštaj firme “Incoll” iz Italije i ručice firme “Metax” iz Turske.
Od repromaterijala za tapetariju ima široku lepezu veštačkih koža, rajsferšlusa, čičak traka, elastičnih gurtna, klamarica, reteksa, lepka za sunđer itd....
Celokupni okov za nameštaj je podeljen u nekoliko podgrupa i to: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski nameštaj, svetleći sistemi i ručice.
Cilj preduzeća je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa sa našim partnerima.
Najbolji način za postizanje tog cilja kao i zadobijanje poverenje partnera jeste stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga.
Poklonite Vaše poverenje preduzeću “OLIMPIC” i sigurno nećete biti iznevereni!
!
!
Cenovnik
minor-rasveta

Minor

Beograd, Zemun, Grigorija Bozovica 28 +381 11 3160496
MINOR RASVETA BEOGRAD.
Minor rasveta u svojoj ponudi ima: Sijalice Štedne sijalice, sa užarenom niti, fluo sijalice, halogene sijalice, reflektorske sijalice, Led sijalice.
Svetiljke Fluo Pomoćni materijal Starteri, prigušnice
bb-link-rasveta

BB LINK

Beograd, Surčin, Koste Abraševića 10 +381 11 3139133
BB LINK BEOGRAD.
BB Link rasveta u svojoj ponudi ima: RUSTIK LUSTERE NOVOGODIŠNJA RASVETA Metalhalogene i natrijum sijalice, Šine i konektori, Sijalice sa užarenim vlaknom, Halogene sijalice, Štedljive sijalice, Fluo sijalice, TL svetiljke T8, TL svetiljke T5, Metal halogeni reflektori, Šinski i plafonski MTH reflektori, Spotovi, Ugradne plafonske svetiljke, Rozetne, Plafonjere (dekorativne, sa senzorom, IP54), Kancelarijska rasveta, Visilice, Lusteri, Podne lampe, Zidne lampe, PRENOSNE LAMPE Stone lampe, Dečija rasveta Kinder, Lusteri sa optičkim vlaknima, Rasveta (spoljašnja) Nadgradne svetiljke(brodske, zidne), Ugradne zidne svetiljke, Ugradne podne svetiljke, Fenjeri IP44, Baštenske svetiljke, Stubne svetiljke, Rasteri, Industrijske svetiljke.
odessa-rasveta

Odessa

Novi Beograd, Milutina Milankovića 118 +381 11 3119392
ODESSA RASVETA.
U Odessa rasveti Novi Beograd možete naći: Fluo svetiljke, Reflektore, Panik svetla, Vodootporne svetiljke, Prigušnice.
schrack-technik-rasveta

Schrack Technik

Beograd, Voždovac, Kumodraška 260 +381 11 3092600
RASVETA.
Schrack Technik rasveta u svojoj ponudi ima: Nadgradne plafonske i zidne svetiljke, stone i podne svetiljke, ugradne svetiljke i ugradne downlight svetiljke, ugradne zidne i podne svetiljke, spotlight svetiljke ifazni šinski sistemi, sistemi rasvetnih linija i linijske svetiljke, svetiljke sa pokrovima višeg stepena zaštite, HI Bay svetiljka, rasveta za evakuacione rute, samostojeće svetiljke i rasvetni stubići, zidne i plafonske svetiljke, viseće svetiljke, ugradne zidne svetiljke, outdoor podne svetiljke, halogeni izvori svetla, štedne sijalice, fluoroscentne cevi.
elmark-electric-rasveta

Elmark Electric

Beograd, Zemun, Ratarski put 8a +381 11 3164301
RASVETA.
Elmark rasveta u svojoj ponudi ima: Industrijska rasveta: Ulična rasveta, Metal-halogeni reflektori, Industrijska rasveta. Fluorescentne svetiljke: Svetiljke sa sjajnim rasterom, Vododihtujuće svetiljke, Svetiljke za unutrašnju ugradnju, Kabinet svetiljke. Spot lampe: Spot lampe, Spot lampe STAR, Kabinet spot lampe, Spot lampe za kupatila. Spot lampe: Spot lampe za kupatila, CFL spot lampe, MHL spot lampe. Arhitektonska rasveta: Baštenska rasveta, Fenjeri, Zidne i podne svetiljke, Fasadna rasveta. Sijalice i cevi: Fluorescentne sijalice, Fluorescentne cevi, Sijalice sa gasnim pražnjenjem. Komponente: Elektronski transformator za halogene sijalice, Elektronska kontrolna kutija za FL, Elektronska prigušnica za PLC4P, Starteri za T8 cevi, Magnetna prigušnica za T8 cevi, Magnetna prigušnica za CFL, Magnetna prigušnica za MHL i HPSL sijalice, Grla za sijalice.
modular-rasveta

Modular

Beograd, Palilula, Dunavska 25 +381 11 4148414
RASVETA.
Modular rasveta u ponudi ima Českog proizvodjača svetiljki tehničke rasvete za osvetljenje objekata različite namene, kancelarijski, industrijski, školski objekti itd.
starel-rasveta

Starel

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 259 +381 11 3806908
RASVETA.
Starel rasveta u ponudi ima: kućnu rasvetu, sitne lampe, visilice, plafonjere.
arena-elektro-rasveta

Arena Elektro

Novi Beograd, Antifašističke borbe 20 +381 11 3016383
RASVETA.
Arena Elektro u svojoj ponudi ima i rasvetu.
tesla-trade-rasveta

Tesla trade

Beograd, Zemun, Prvomajska 36c +381 11 3164056
RASVETA.
Tesla trade rasvea u ponudi ima: Lampe za uništavanje štetnih insekata, Sijalice, Fluo cevi, Halogene sijalice, Inkadescentne sijalice, Štedljive sijalice, Živine i specijalne sijalice, Neonske lampe, Plafonjere i poluplafonjere, Podne lampe, Stone lampe i noćna svetla, Visilice i lustere, Zidne lampe, Prigušnice,trafoe i startere, Sijalična grla.
novolux-rasveta

Novolux

Beograd, Voždovac, Grčića Milenka 83 +381 11 3447764
RASVETA.
NovoLux je osnovan 1990 godine i za ovo vreme izrastao je u lidera u distribuciji i prodaji rasvete.
Novo Lux zastupa ili je diler niza poznatih italijanskih, nemačkih i austrijskih proizvođača rasvete.
Taj broj se iz godine u godinu uvećava i proširuje.
Zahvaljujući efikasnosti i fleksibilnosti u kombinaciji sa znanjem, iskustvom, novim idejama i profesionalnom pristupu, Novo Lux je danas firma sa preko 50 zaposlenih, 5 prodajnih salonaOsnovana 1960, Artemide je jedan od najpoznatijih brendova osvetljenja u svetu.
De Majo rasveta jos od 1947 godine proizvodi klasicne i moderne lustere od Murano stakla, za rasvetu, lampe i dodatke za rasvetu.
Ljubazno i stručno osoblje Novo Lux-a uvek je tu da izadje u susret specifičnim željama, a naši aduti su: profesionalnost, korektnost, fleksibilnost i kvalitet.
salon-namestaja-leokom-rasveta

Salon nameštaja Leokom

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 +381 11 2642629
RASVETA BEOGRAD LEOKOM Raznovrsna i velika ponuda lustera, plafonjera i lampi. U programu su i eksluzivni lusteri, plafonjere sa swarovski kristalima za reprezentativne objekte.
Cenovnik
Rasveta-2
Svetlost, kako prirodna tako i veštačka, zapravo je jedan od najvažnijih činilaca pri oblikovanju prostora. Spektakularna rasveta u enterijerima više nije privilegija samo ultra bogatih. Zahvaljujući inovativnim rešenjima za dekoraciju enterijera, svetlosni efekti koje sami odaberete mogu oplemeniti i Vaš dom, i to u rekordno kratkom roku.Rasveta, koja će posebno skrenuti pažnju na određene delove prostorije, može se postaviti bilo gde, a bitno je voditi računa o tome da rasvetna tela budu dovoljno udaljena od ostalih instalacija i zapaljivih materijala. Od početka dizajna osvetljenja do danas prošlo je nekoliko kulturnih i industrijskih epoha i svaka je obeležena tipičnim dizajnom stonih i podnih lampi. Dobro osvetljen prostor može prosto da se oseti, a to viđamo svakodnevno u dobro osmišljenim enterijerima. Pravilno osvetljenje može da naglasi njegov kvalitet, ali takođe nepravilno izabrana rasveta može da umanji dobru arhitektonsku ideju. Kada kažemo "Spoljašnje osvetljenje", ne mislimo samo na rasvetu koja ima funkciju osvetljavanja spoljašnjeg prostora u nedostatku prirodne svetlosti. Spoljašnja rasveta kao dekorativni detalj može ambijent načiniti neprepoznatljivim i nestvarnim. Osim uličnog osvetljenja, reflektora, dekorativnog spoljašnjeg osvetljenja, važnu grupu zauzimaju i proizvodi za ugradnju u podove i zidove bazena, pešačke staze i tlo u baštama i parkovima. Hermetički zatvorene, ove svetiljke garantuju dug vek trajanja i pouzdan izvor svetlosti. Svako svetlo mora da ispuni svoj specifičan zadatak. Mnoge svetiljke za vrtove se koriste isključivo kao dekoraciona svetla i pružaju poseban svetlosni efekat u Vašoj bašti. Odluka koje ćete osvetljenje postaviti u svoju baštu podjednako je važna kao i osvetljenje u dnevnom boravku jer mora da pruži osećaj udobnosti i prijatne atmosfere. Stoga je od ključnog značaja da pametno odaberete svoje osvetljenje za vrt kako bi efekat bio potpun.
Back to Top